Paskelbta Komentarų: 1

Prisminkime pažinčių taisykles


DESKTOP

Lietuvoje ir Vakarų šalyse (jose labai daug šeimos problemų) santykiai kuriami mėgėjiškais, neprofesionaliais būdais. Žmonės vienas kitą pažindami eksperimentuoja – gana ilgą laiką gyvena kartu tikrindami partnerį ir staiga po 10 metų išsiskiria taip ir nesusituokę. Tuomet sunkiausia yra moteriai / merginai, nes ji būna praradusi daug laiko gimdyti vaikus. Lietuviai, kurdami šeimas, užsiima„emociniais pirkiniais“, o ne rimtai ieško sau  žmogaus šeimai. Mažai kas draugystės pradžioje įvardija, kad ketina kurti ar nori šeimos ir ieško kandidato šeimai. Statistika rodo, kad apskritai santykiai trunka trumpiau tų porų, kurie pradžioje gyveno kartu, palyginti su tomis, kurios iki santuokos gyveno skyrium. Mėgstama teigti, kad „jei du žmonės tikrai myli vienas kitą, tiesiog negali gyventi atskirai“. Tuomet ir kyla klausimas, kaip patikrinti, ar TIKRAI myli. Žmonės painioja meilę sau ir meilę kitam. Iš tiesų vietoje žodžio myli dažniau tinka žodis NORI (gauti malonumą).

Ši knygelė – tai geriausi, svarbiausi praktiniai patarimai ir pasiūlymai norintiems susipažinti ir sukurti šeimą (ir kurie ne vienam žmogui padėjo surasti savo antrąją pusę bei sukurti šeimą). 

Taisyklėse rasite pagrindines rekomendacijas, pažinčių testų formulę, patarimus kaip elgtis su pažintimis internete.

Šių taisyklių sudarytojas yra gerai žinomas ir patyręs lektorius Tomas Girdzijauskas. Tomas – vienas pirmųjų, kūrusių moderniausią pažinčių sistemą „Speedating“. 

Įsigyti knygelę

Taip pat rekomenduojame:

>> Seminaras „Pažinčių taisyklės norintiems sukurti šeimą”

Jei tiek laiko ir pastangų investuotume į santykių studijavimą kiek investuojame į vestuvių šventę – skyrybų beveik neturėtume. Ieškantiems ir esantiems santykiuose verta šią knygelę perskaityti. Dabar ji nemokama. (spauskite ant paveikslėlio)

5 puslapiai svarbiausių PAŽINČIŲ taisyklių ir rekomendacijų, kurias parengė Tomas Girdzijauskas (kūręs savu metu moderniausią pažinčių sistemą „Speedating”)

Šios taisyklės padėjo ne vienam žmogui surasti savo antrąją pusę ir sukurti šeimą! 

1 komentaras apie “Prisminkime pažinčių taisykles

  1. […] Taip pat skaityti Pažinčių taisyklių knygelę>> […]

Leave a Reply